Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
14,20 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:199715
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.11.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    5
1.  Pārdošanas veicināšanas nozīme mārketinga komunikācijā    7
2.  A/S Rīgas Piena Kombināts mārketinga aktivitātes    19
3.  Pārdošanas veicināšanas pasākumu ietekme uz preču noietu    30
4.  Priekšlikumi pārdošanas veicināšanas pasākumu pilnveidošanai    37
  Secinājumi un priekšlikumi    37
Фрагмент работы

A/S Rīgas Piena Kombināts pastāv jau vairāk nekā 80 gadus. Uzņēmums ir dibināts 1927. gadā ar nosaukumu „Rīgas piena centrāle”. Ražoto produktu klāsts bija tam laikam ļoti daudzveidīgs: piens, sviests, kazeīns, saldais un skābais krējums, kā arī saldējums. Uzņēmums jau kopš tā pirmsākumiem ir piedāvājis augstākās kvalitātes produkciju, kam par apliecinājumu kalpo samērā plašais eksprta noiets. Sviests tika ražots eksportam uz Dāniju, Lielbritāniju un Vāciju. 1945. gadā uzņēmumā sāka ražot arī kausēto sieru. Savu pašreizējo nosaukumu līdz ar jaunu ražotni uzņēmums ieguva 1963. gadā, kad Bauskas ielā 180 tika atklāts Rīgas piena kombināts nr. 2. Produkcijas sortimentā sākotnēji ietilpa piens, kefīrs, saldais un skābais krējums, kā arī biezpiens.
A/S Rīgas piena kombināts 2001. gadā iegādājās „Limbažu piens” akciju kontrolpaketi. Uzņēmumiem, apvienojot piena iepirkšanu un produkcijas realizāciju, radās iespēja efektīvāk izmantot pienu kā izejvielu un specializēties atsevišķu produktu ražošanā. Par pamatproduktu uzņēmuma apakšuzņēmumam Limbažu pienam kļuva siers. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu izejvielu izmantošanu, kā papildus produkti tur tiek ražoti biezpiens un skābais krējums. Gan uzņēmuma „Rīgas Piena Kombināts”, gan uzņēmuma „Limbažu piens” ir saņēmuši tiesības produkciju eksportēt uz Eiropas Savienības valstīm, ko uzņēmums arī veiksmīgi izmanto, piedāvājot augstas kvalitātes produktus ārpus Latvija robežām. „Limbažu piens” jaunā siera ražotne, gadiem ilgi slīpētā piena meistaru prasme ražot izcilu produkciju un veiksmīgā sadarbība ar A/S Rīgas piena kombināts ir drošs atspēriena punkts tālākai pastāvēšanai un attīstībai ne tikai kā Latvijas, bet arī kā Eiropas Savienības uzņēmumam.
Šobrīd A/S Rīgas Piena Kombināts ir lielākais un modernākais piena pārstrādes uzņēmums Latvijā un viens no vadošajiem un modernākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Baltijas valstīs. Uzņēmuma A/S Rīgas Piena Kombināts saldējuma ražotne ir viens no vadošajiem savas nozares uzņēmumiem mūsu valstī.
Kopš 2008. gada septembra A/S Rīgas Piena Kombināts organizē ekskursijas pa uzņēmuma ražotnēm. Uzņēmums sniedz iespēju iepazīties ar dažādu produktu ražošanas procesiem, uzņēmuma darbības principiem, kā arī sniedz iespēju degustēt uzņēmuma ražoto produkciju. Ikvienam interesentam ir iespēja uzzināt, kā top veselīgie un garšīgie Rasas, Lāses, Tio, Pola un Ekselences produkti…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация