Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
21,48 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:722935
 
Оценка:
Опубликованно: 27.02.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

SECINĀJUMS
Latvijā dzelzceļa transports kravu un pasažieru pārvadājumos ieņem vadošo vietu. Sakarā ar to, tiek plānota dažu dzelzceļa posmu elektrificēšana un pāreja no līdzstrāvas elektrovilci uz maiņstrāvas , kas nozīmē nepieciešamību aizstāt veco sistēmu.
Dotajā diplomdarbā tiek piedāvāti dažādu sliežu ķēžu izmantošanas iespējami varianti pie pārējas uz maiņstrāvas elektrovilci. Pamatojoties uz divu sliežu ķēžu veikto salīdzinošu analīzi, tika atlasīti EBI Track 400 sliežu ķēdes kā vispiemērotākie ceļa posma Priedaine – Dubulti modernizācijai.
Fāzjutīgas sliežu ķēžu 50 Hz pielietojums nav iespējams pie pārejas uz maiņstrāvu, jo iecirkņos ar maiņstrāvas elektrisko vilci sliežu ķēžu barošanai jāpielieto strāva, kuras frekvence atšķiras no vilces strāvas un tās pamata harmonikām. Tā rezultātā, darbā tiek izstrādāta principiāla shēma ar jauno EBI Track 400 sliežu ķēžu izmantošanu. Doto sliežu ķēžu uzstādīšanai un pieslēgšanai nav nepieciešamības jauna lauka aprīkojuma izvietojumam, tie ir adaptēti pie vecām strādājošām ierīcēm. Pamatojoties uz tādas priekšrocības, shēmā ir parādīta jaunas aparatūras pieslēgšana vecas ierīces vietā.
No ekonomikas puses dotais projekts ir visizdevīgais, tā ka ceļa posma aprīkošana ar EBI Track 400 nepieprasa tik lielas izmaksas kā toņfrekvenču sliežu ķēdes. Jaunas lauka un posteņa ierīces uzstādīšanas nepieciešamība, ilgstošais palaišanas un regulēšanas laiks, liela darbinieku daudzuma iesaistīšana, tas viss nelabvēlīgi ietekmē uz visa projekta vērtības.
Uzstādot EBI Track 400 sliežu ķēdes uz ceļa posma Priedaine – Dubulti, nepieciešams izvietot jaunus releju skapjus uz paša posma blakus esošiem, tā ka darbojošos releju skapjos nav pietiekamas vietas jaunas aparatūras izvietojumam.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация