Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
21,48 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:714371
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 25 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  ANOTĀCIJA    2
  ANNOTATION    3
  IEVADS    6
1.  LITERATŪRAS APSKATS    8
1.1.  Ražošanas process ēdināšanas uzņēmumos    8
1.2.  Ražošanas posmu analīze    14
1.2.1.  Izejvielu sagāde    14
1.2.2.  Pieņemšana un uzglabāšana    16
1.2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    19
1.2.4.  Galīgā apstrāde    19
1.2.5.  Ēdienu izsniegšana    20
1.2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    21
1.3.  Ražošanas telpas un to tehnoloģiskais nodrošinājums    23
1.3.1.  Izejvielu pieņemšana un uzglabāšana    27
1.3.2.  Izejvielu pirmapstrāde un galīgā apstrāde    29
1.3.3.  Palīgtelpas    32
2.  PĒTIJUMA OBJEKTS UN METODIKA    33
2.1.  Kafejnīcas “Tērbata” raksturojums    33
2.2.  Pētījuma metodes un metodika    35
2.2.1.  Aptaujas metode (anketēšana)    36
2.2.2.  Novērošanas metode    37
3.  PĒTNIECISKĀ DAĻA    38
3.1.  Kafejnīcas “Tērbata” darbinieku anketēšanas rezultāti un to analīze    38
3.2.  Kafejnīcas “Tērbata” ražošanas procesa novērošana un izvērtēšana    42
3.3.  Rīcības plāna izstrāde kafejnīcas “Tērbata” ražošanas procesa optimizācijai    49
  SECINĀJUMI    52
  PRIEKŠLIKUMI    53
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN INFORMĀCIJAS AVOTU SARAKSTS    54
  PIELIKUMS    57
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1. Ēdināšanas uzņēmumu ražošanas pārvaldība ir sarežģīts process, jo nepārtraukti uzņēmumā, ir jāseko līdz dažādu tehnoloģisko iekārtu darbības efektivitātei, darba vides apstākļiem, personāla higiēnai, viņu profesionālajai rīcībai, jo ikviens no šiem faktoriem tieši ietekmē gatavo ēdienu, dzērienu kvalitāti, līdz ar to klientu vēlmes un apmierinājumu.
2. Kafejnīcas “Tērbata” darbinieki kopumā ar ražošanas procesa norisi uzņēmumā ir apmierināti, bet, neskatoties uz to, ka pastāv viedokļu atšķirība starp vadītāju un darbiniekiem, tomēr ražošanā iesaistītie darbinieki ir apmierināti ar savstarpējo komunikāciju.
3. Kafejnīcā “Tērbata” ražošanas iekārtu tehnoloģiskais nodrošinājums ir plašs, tomēr ir iekārtas, kuras nepieciešam nomainīt, lai nodrošinātu, ka darbs tiek veikts bez kavēšanās, tiktu ievērota izejvielu izvietošanas saderība aukstuma iekārtās, kā arī apmierinātas personāla vēlmes.
4. Ražošanas telpas izmērs un zonu izkārtojums ir atbilstošs uzņēmuma piedāvājumam, tehnoloģiskajai plūsmai, kā arī darbinieku skaitam, tomēr, nomainot vai, iegādājoties atsevišķas iekārtas, iespējams novērst nevajadzīgu darbinieku pārvietošanos, uzlabojot darba vides apstākļus, darba kvalitāti un izpildes laiku.
5. Rūpīgi nesakārtotā izejvielu pieņemšanas procedūra un nekvalitatīvi izstrādātā tehnoloģiskā dokumentācija, var veicināt kafejnīcas “Tērbata” ēdienu kvalitātes pazemināšanos.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация