Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:705229
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.07.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Ir jārunā ar šim cilvēkiem un jāizprot viņu baiļu pamats. „Ilgākā un rūpīgākā izpētē bieži atklājas, ar kādām citām bailēm, bažām, iedomām, vēlmēm un atmiņām fobijas ir saistītas. Saistība var būt arī neparasta un negaidīta, un bieži ietver pavisam agrīnas bērnības pieredzi. Savādo baiļu izprašana var palīdzēt tās mazināt vai novērst (Odiņa 2012, ER).
„Kā izvairīties no bailēm? Vairāk interesēties par aviāciju. Protams, ne par to aviāciju, kuru mums ikdienā pasniedz masu mediji, bet gan no zinošiem cilvēkiem, pilotiem un citiem ar aviāciju saistītiem cilvēkiem, nevis no tiem, kas par aviāciju zina tikai no avīzēm (Letchikleha 2009)”.
Lidmašīnas ir viens no populārākajiem transportlīdzekļiem pasaulē, tā pat kā arī fobija izmantot šo transportu. Pārvarē šīs bailes- lieto kādu pašam zināmu psiholoģisku līdzekli, kas ir labi līdzējis līdz šim vai atceries, kādu līdzšinējo baiļu veiksmīgas pārvarēšanas pieredzi, gandarījumu un lepnumu par to. „Tomēr ir jāzina, ka pirms katra lidojuma lidmašīna iziet sarežģītu tehnisko pārbaudi, katrās 3 sekundēs pasaulē nosēžas kāda lidmašīna un no ēzeļa spēriena iet vairāk bojā cilvēku, nekā aviokatastrofās (Kllproject.lv 2014,ER).” Turpiniet lidot, ne izvairīties no tā. Lidmašīnas ir veidotas un uzbūvētas, lai tās lidotu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация