Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:173582
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.01.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mana biznesa ideja ir piedāvāt cilvēkiem iegādāties pārtikas preces ar mobilā telefona, sms, zvana, wap vai interneta palīdzību, jebkurā laikā un vietā.
Domāju, ka ideja ir aktuāla mūsdienas, jo bieži vien gadās izbraukt uz laukiem vai kādā pārgājienā un pēc laika tiek secināts, ka tomēr pārtikas preces ir par maz vai kaut kas pietrūkst, šādā gadījumā ne vienmēr ir iespēja doties uz veikalu un tās nopirkt vai arī vienkārši izbaudīt priekšrocības iepirkties neizejot no mājām. Lai to visu atrisinātu potenciālais pircējs var paņemt mobilo telefonu un veicot dažu manevrus veikt pasūtījumu. Pēc pasūtīja veikšanas tiktu saņemts ziņojums datubāzē un piegādātājs/kurjers dotos uz veikalu, lai iegādātos nepieciešamās preces un tās piegādātu pasūtītāja norādītajā vietā. Visas preces tiktu iegādātas kādā konkrētā vai arī pircēja izvēlētā lielveikalā. Precēm tiktu uzlikt minimāls uzcenojums.
Cik zināms tieši šādā jomā konkurence nav diez ko liela, veicot sīkāku izpēti internetā tika atrasts, ka ir viena firma, kas nodarbojas ar pārtikas preču tirgošanu internetā, taču atšķirība ir tur, ka šī firma piedāvā iespēju veikt pasūtījumu internetā. Zināms, ka citviet pasaulē šāda iespēja ir ļoti pieprasīta.
Lai šo ideju realizētu, ir nepieciešamas izveidot datubāzi un attiecīgo programmatūru, lai pieņemtu pasūtījumus, kā arī nepieciešams iegādāties transporta līdzekļus ar kuriem pārdotās preces varētu piegādāt pircējiem. Lai to visu realizētu, būtu jāpiesaista sponsori, kā viena no, piedāvāt konkrētu lielveikalu pārtikas preces, tādējādi reklamējot esošo veikalu. Otra iespēja ir griezties bankā, lai ņemtu kredītu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация