Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:160824
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Sākot no 2000. gada ļoti veiksmīgi noritējušās četras revolūcijas, kas tika „dibinātas” post- komunisma reģionos. Katrs no šiem politiskajiem revolucionāriem režīmiem centās pārliecināt par politisko līderu nekrietnību, proti, par to, ka kārtējās vēlēšanas notika nelikumīgi un rezultāti tika falsificēti. Revolūcijas notika jaunu koalīciju ievešanai demokrātijas labad.1 Šādas revolūcijas iedvesmoja demokrātisko opozīciju pilnībā nosakot darbību, kas bija pret spēka pielietošanu un revolūcijas kļuva par ASV valdības uzmanības centru kā stratēģiskais plāns ceļā uz demokratizāciju.2 ASV organizācijām, tādām, ka, piemēram, Freedom House un Soros Foundation, kurus finansē ASV valdība, ir noteikts uzdevums: ASV sociāli – ekonomisku attīstību un humanitārās palīdzības sniegšanu programmu ieviešana vairāk nekā 100 valstīs. Bet, tajā paša laikā organizāciju mērķis ir pasaules valstu valdību novērtēšana divos kritērijos:
1)Politiskās tiesības, iespēja brīvi piedalīties līderu ievēlēšanā.
2)Pilsoniskā brīvība (viedokļu brīvība, pilsoņtiesību un minoritāšu tiesību aizsardzība), turpat legimitācijas un korupcijas jautājumi valstīs.
Visas revolūcijas notika secīgi, viena pēc otras, t. k. iepriekšējā revolucionārā darbība bija kā piemērs nākošai, un kā parasti iepriekšējas revolūcijas līderi vienmēr bija gatavi palīdzēt nākošiem aktīvistiem un dalīties ar tiem pieredzē revolucionārās demokrātijas jautājumā.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация