Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:412064
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.01.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Vīnes konvencija paredz nodokļu atcelšanu priekšmetiem, kuri paredzēti pārstāvniecības oficiālai lietošanai un priekšmetiem, kuri paredzēti diplomāta vai viņa ģimenes personīgajai lietošanai.6 Atbalstu 36. panta pirmo daļu par nodokļu atcelšanu priekšmetiem, kas paredzēti oficiālai lietošanai. Tajā pašā laikā uzskatu, ka diplomāta personīgajā rīcībā vajadzīgajiem priekšmetiem nevajadzētu būt muitas atvieglojumiem. Kārtējo reizi vēlos uzsvērt, ka diplomāts dodas pildīt darba pienākumus. Tad rodas jautājums, kādēļ citām personām, kas izlēmušas doties strādāt uz ārzemēm, nav muitas nodokļu atvieglojumi?
Aplūkojot Vīnes konvencijas par diplomātiskajiem sakariem punktus redzams, ka diplomātiem ir salīdzinoši daudz privilēģiju un imunitāšu. Bieži vien ir grūtības atšķirt, kurš no nosacījumiem ir uzskatāms par imunitāti, bet kurš par privilēģiju. Esejas gaitā centos aplūkot diplomātiskās privilēģijas un imunitātes un to, vai tās ir atbilstošas diplomāta personai, funkcijām, atbildībai. Gandrīz ikvienā no Vīnes konvencijas punktiem par imunitātēm, ir saskatāma kāda iezīme, kas, manuprāt, neattiecas uz diplomātiskās misijas īstenošanu, bet gan ir vairāk kā diplomātu privilēģija, kam ar darba pienākumiem ir maza saistība.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −-0,30 €
Комплект работ Nr. 1318691
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация