Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:494393
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.03.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Pamatojoties uz iepriekš minētajām trim teorijām un kā pirmo teoriju par, Evolūcijas teoriju, kas sevī neiekļauj Radītāju un ir izsaukusi ļoti daudz domstarpības zinātnieku vidū, var secināt, ka teorijā ir nepilnības, kuru pamatā to nevar nosaukt par īsto un vienīgo teoriju par dzīvības izcelšanos uz Zemes.
Secinot otro teorija, kas ir saukta par panspermijas teoriju, kura ir hipotēze tam kā radusies Zeme , manuprāt teorija ir pārāk virspusēja, jo tā vēsta, ka dzīvība ir universāla visā kosmosā, ka nevar pateikt, kur tā radusies un kad.
Balsototies uz trešo teoriju, kas ir bioķīmiskā evolūcija, tad teorija ir vairāk balstīta uz organisko vielu izveidi un to daudzveidību, kas īsti neizsaka to, kā radusies ir pati zāle, zeme, debesis un pats cilvēks kā dzīva būtne.
Izpētes materiālu veikšanas rezultātā, secinu, ka Visuma planēta Zeme ir fenomens, kura izcelsme vēl joprojām nav noformulēta tā, lai to nevarētu apstrīdēt, jo daudzās teorijas par dzīvības rašanos uz Zemes ir ar daudziem “baltajiem caurumiem’’, kuriem trūkst pamatotākas argumentācijas, kas sniegtu tiešu un konkrētu ieskatu tajā kā radusies dzīvība uz Visumā esošas plānetas Zeme.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация