Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
  • "Ikvienam darbiniekam jābūt savā vietā tik noderīgam, lai bez viņa organizācija nemaz nevarētu funkcionēt." Braiens Treisijs

     

    Эссе4 Управление

3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:940230
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.11.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Motivācija darbam rodas, ja cilvēks jūtas piederīgs, vajadzīgs un tiek novērtēts (ar uzslavu, apbalvojumu, pateicību). Saprotams, ka darbinieka personības rakstura iezīmes, paradumi, emocionālā pasaule nosaka to, cik lielā mērā viņš spēj iejusties kolektīvā, kāda ir komunikācija ar citiem darbiniekiem, vai viņa atbildības sajūta un pienākumu izpilde ir augstā līmenī?
Dinamiskais dzīves ritms, vērtību maiņa mūsdienu pasaulē ienes būtiskas izmaiņas arī darbinieka ikdienā. Cilvēkam jāpārvar daudz šķēršļu, jāsastopas ar netaisnību, taču darbā būtiski ir saglabāt savu individuālo nostāju, pierādīt savu profesionalitāti, radošumu. Tas nodrošina iespēju būt pamanītam, novērtētam. Jāatzīst, ka organizācijas iekšējo vidi veido katrs darbinieks. Organizācijas attīstība un izaugsme ir atkarīga no ikviena darbinieka ieguldījuma, viņa organizatoriskajām spejām un kompetenču loka. Tādējādi svarīgi, lai darbinieki attīstītos un pilnveidotos kā personības, padziļinātu savas zināšanas konkrētā jomā. Šajā aspektā jāsaka, ka lielu lomu spēlē vadības komanda, kas motivē savus darbiniekus attīstīties, nodrošinot viņiem iespējas apgūt jaunu pieredzi – tālākizglītības kursos, pieredzes apmaiņas pasākumos, konferencēs un semināros.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1381380
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация