Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:187243
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.12.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

E-pasta ziņojumu lietošanas drošību paaugstina ciparparaksta lietošana. Ciparparaksts jeb e-paraksts (digital signature) ir ziņojuma beigās pievienoti dati, kas ļauj ziņojuma saņēmējam pārbaudīt ziņojuma avotu. E-paraksts ir elektroniski dati, unikāls personas identifikācijas apliecinājums, kas pievienots datorā sagatavotam dokumentam. E-paraksts ir pases ekvivalents elektroniskā formātā un apliecina tā piederību konkrētai fiziskai personai. E-paraksta izmantošana nodrošina elektroniskā dokumenta autentiskumu un apstiprina parakstītāja identitāti.
Ikvienam cilvēkam ir iespējas noskaidrot, cik drošs ir viņa e-pasts, viens no iespējamajiem variantiem ir nosūtīt tukšu vēstuli uz adresi tests.lat@drosiba.lv. Jūs saņemsiet automātisku atbildi, kurā būs paskaidrots Jūsu e-pasta drošības līmenis. Uzņēmumu grupa "Datu Drošība" pirmie Latvijā, kas ir uzsākuši droša SSL/PGP e-pasta pakalpojumu publisku sniegšanu, turklāt, pateicoties lielajam jau esošo lietotāju skaitam, spēj to nodrošināt par zemām izmaksām. [2]
Tāpat kā ikdienā ik viens no mums uzmana izdrukāta veida svarīgus dokumentus un vēstules, ir nepieciešams rūpēties arī par svarīgo informāciju datorā. Galvenais ir neatstāt datoru bez uzraudzības šaubīgās vietās, kā arī parūpējieties par drošību, to lietojot.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация