Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:547337
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.10.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Risinot kādu svarīgu lietu, ir nepieciešams apskatīt arī objektīvo viedokli. Jurista darbs ir saistīts ar likumu ievērošanu un to interpretēšanu. Ja lieta nonākusi līdz tiesai, juristam jābūt pārliecībai, ka tiesas spriedums būs par labu viņam, tāpēc ir labi pirms lietas nonākšanai tiesā izpētīt, kā tiesa līdzīgos gadījumos ir interpretējusi tiesību normu, kas ļauj juristam veidot tālāko stratēģiju procesā. Tiesu spriedumi mūsdienās ir pieejami internetā. Tiesu spriedumi drukātā veidā nav pieejami, tāpēc, ja jurists neizmanto internetu, šo tiesu spriedumu iegūšana viņam ir apgrūtināta un viņam nav iespējas ātri iegūt plašu un saturīgu materiālu par interesējošo lietu.
Lai gan internets bez šaubām ir draugs un palīgs juristam, tomēr jāatceras, ka informācijas tehnoloģijas ir mainīgas un neprognozējamas, tāpēc nebūtu labi galveno akcentu likt tikai uz internetu. Juristam internets jāizmanto kā viens no palīgiem, nevis kā galvenais palīgmateriāls. Internetam jāatvieglo jurista dzīve nevis jāpadara saspringta, nevar rasties situācija, kad interneta nepieejamības gadījumā apstājas viss jurista darbs. Internetā atrodamais informācijas avotu klāsts parasti ir plašs, tāpēc būtu nepieciešams no plašā klāsta izdalīt informāciju, kas ir oficiāla, patiesa un noderīga, no kuras var smelties idejas, un tāda, kas ir nepatiesa un nav derīga izmantošanai jurista darba procesā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация