Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:667539
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.10.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Globalizācija telekomunikācijās ir tieši atkarīga no globalizācijas ekonomikā. Mūsdienu strauji mainīgajā pasaulē informācijas tehnoloģijas un telekomunikācijas ir kļuvušas par stratēģiski svarīgu nozari. Pēc speciālistu vērtējuma, šīs jomas attīstības tempi Baltijā ir pat augstāki nekā Rietumeiropā. Šajā reģionā informācijas sabiedrībā veidojas pieprasījums pēc arvien jauniem produktiem un pakalpojumiem, kas ļauj efektīvāk un ātrāk pārvaldīt informāciju, pieņemt lēmumus, tādējādi gūstot panākumus.
Pēdējos gados telekomunikāciju un informācijas tehnoloģijas sākušas strauji attīstīties., turklāt telekomunikāciju pārēja jaunā kvalitātē atklāj informācijas tehnoloģiju iespējas. Telekomunikācijas - tā ir viena no visdinamiskākajām nozarēm. Svarīgākais telekomunikāciju attīstības rezultāts – pasaule ir “ietīta” globālajos tīklos. ITTE nozare ir viena no visstraujāk augošajām nozarēm pasaulē. International Data Corporation (IDC) pētījumi, kas aptvēra 50 valstis, liecina, ka informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju industrija attīstās par 27 procentiem straujāk nekā globālais iekšzemes kopprodukts. Laikā no 1992. līdz 1997.gadam informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju industrija palielinājusies par 40 procentiem jeb 526 miljardiem ASV dolāru, tā kļūstot pa 1,8 triljonu ASV dolāru vērtu nozari.
Pēdējo divu gadu laikā pasaules IT nozarē notikušas būtiskas izmaiņas. Pasaulē notiek ietekmīgāko telekomunikāciju un IT kompāniju saplūšana, IT kompāniju apvienošanās, veidojot kopuzņēmumus, alianses un noslēdzot sadarbības līgumus. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация