Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:668383
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.02.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Dažreiz tiekšanās attīstās pēc pusgada vai pat pēc gada, biežāk pēc 2 - 3 mēnešiem, bet nereti cilvēks paliek atkarīgs jau pēc pirmās heroīna vai "melnā" pulvera injekcijas. Bet beigas vienmēr ir šādas: vai nu tā ir izolācija (cietums, psihiatriskā slimnīca), vai nu NĀVE, bet retos gadījumos - izveseļošanās (5 - 10%).
Es uzskatu, ka vecākiem ir jāpievērš lielāka uzmanība saviem bērniem, lai viņi neiekristu atkarības rokās un lai viņiem nesanāktu nepatikšanas ar varas iestādēm. Pēc tam tikai vecākiem būs kauns par savu bērnu. Arī policijai vajadzētu likt lielākus sodus tiem, kas parkāpj likumu, un pievērst lielāku uzmanību veikaliem, kur jaunieši iegādājās atkarību izraisošās vielas, tad, iespējams, arī samazinātos atkarīgo jauniešu skaits. Ļoti lielā mērā to, vai jaunietis lietos kādu no kaitīgajām vielām un pat kļūs atkarīgs no tām, nosaka audzināšana ģimenē, kā arī tas, cik stipra ir viņa griba un arī dažādas personības īpašības. Bet tieši tāpēc, ka mēs vēl augam un kā personības tikai veidojamies, nereti ir ļoti grūti atteikties no kārdinājumiem. Es ceru, ka nākotnē tieši pieaugušie būs lēmuši par stingrākiem kontroles mehānismiem, lai viņu bērni nenokļūtu atkarības purvā, no kura varbūt pat tā arī netiek ārā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация