Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:605148
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Diskusijas par to, kam vajadzīga politiskā reklāma, manuprāt, ir pielīdzināma diskusijām par to, kam vispār ir vajadzīga reklāma? Reklāma kā tāda ir atzīta par nepieciešamu un pieņemamu. Tas ir veids, kā patērētājs uzzina par precēm, pakalpojumiem, atlaidēm, dažādiem produktiem. Tas ir veids, kā uzņēmumi formulē savu attieksmi pret patērētāju un veido savu tēlu, kā arī veido emocionālo saikni ar patērētāju. Reklāma ir arī viens no svarīgākajiem finansu resursu avotiem masu medijiem un reklāmas aģentūrām. Un kā atzīts, reklāma ir arī viena no nepieciešamās mārketinga sastāvdaļām, lai veiksmīgi realizētu preces un pakalpojumus un gūtu peļņu. Un diskusijas par psiholoģisko ietekmi uz cilvēku, ko rada dažādu emocionāli piesātinātu, daudznozīmīgu, asociatīvu simbolu bieža un intensīva izmantošana reklāmā, nav atzīta par kaitīgu, ja vien tas nav pretrunā ar sabiedrības interesēm, veselību utt.
Līdzīgi ir arī ar politisko reklāmu. Politiskā reklāma ir nepieciešama gan pašām partijām, gan vēlētājiem, gan masu medijiem, gan arī reklāmas un mediju aģentūrām. Politiskā reklāma ir veids kā partijas vēršas pie sava vēlētāja, formulē attieksmi pret valsti, sabiedrību, veido emocionālo saikni ar to, informē un atgādina par sevi, izklāsta mērķus un veicamos pamatuzdevumus. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация