Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:265962
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.02.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Zīmolam un tirgotājiem ir jāpievērš attēlam lielam uzmanība un jāsaprot cik ļoti pareizais attēls var pastiprināt reklāmas ziņu. Piemēram, Dove kampaņa „Real Beauty” ir lielisks piemērs kā zīmols var izmantot attēlus, lai pastiprinātu savu ziņu. Šajā gadījumā Dove izaicināja stereotipus par skaistumu. Dove reklāmā parādīja īstas sievietes (kas nav supermodeles), kas ir apmierinātas ar savu ķermeni un pierādīja, ka nevajag būt tievajām sievietēm no modes žurnāliem, lai būtu laimīga. Tāpat šajā kampaņā Dove neizcēla nevienu savu produktu, tikai demonstrēja savu sapratni par problēmu un cik Dove patērētājas ir apmierinātas ar to.
Bench Mark radošā aģentūra jaunu darbinieku piesaistīšanai ir izvēlējusies diezgan vienkāršu, radošu un interesantu attēlu. Tikai manuprāt tas nav diez ko piesaistošs, drīzāk atbaidošs. Kaklasaite ir attēlota kā cilpa, kurā cilvēki pakaras, un jautājums: „Uzdrošinies pieteikties?” vēl vairāk noved pie domas, ka visticamāk šī firma meklē jaunus darbiniekus, jo iepriekšējie no pārslodzes ir nomiruši. Radoša pieeja, bet manuprāt diezgan neveiksmīga.

Kompozīcija, kas veido tik nozīmīgo reklāmas attēlu ir ļoti būtisks rīks, kas jāņem vērā. Zinot cik lielu ietekmi attēls atstāj uz cilvēkiem, ir ļoti svarīgi nekļūdīties ar objektu izvietošanu un izvēli. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация