Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:498168
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Cilvēkiem ir ērtāk nodot informāciju caur šiem kanāliem, jo tas notiek ātrāk un nav nepieciešamības kaut kur doties. Taču, aktīvi izmantojot šos kanālus, cilvēks arvien mazāk satiek apkārtējos dzīvē, līdz ar to zūd tiešais kontakts un, iespējams, komunikācijas prasmes. Tāpēc ir svarīgi kontrolēt sociālo tīklu un aplikāciju izmantošanu ikdienā.
Minot komunikācijas veidus, to pazīmes, var secināt, cik tā var būt dažāda. Komunikācijas nozīme katra personīgajā dzīvē atšķiras tāpat kā katrs no mums kā personība. Tai ir svarīga loma cilvēka attīstībā, sevis un citu iepazīšanā. Ar tās palīdzību, cilvēks iepazīst apkārtējo pasauli, uzzina jaunas lietas. Taču komunikācija var būt dažāda atkarībā no tās grupas. Ģimenē, skolā un darbā tiek komunicēts citādāk, tādā veidā parādot, ka cilvēks zina kā pareizi sazināties un uzturēt kontaktu ar katru grupas veidu.
Lai gan verbālā, gan neverbālā komunikācija būtu izdevusies tāda kā bija iecerēts, nepieciešams iemācīties kontrolēt sevi uztraukuma brīžos, savaldot emocijas un citas rakstura īpašības, sekojot līdzi ķermeņa valodai un runājot skaidri un īsi. Ja cilvēks pievērš uzmanību savai komunikācijai, tad ar laiku tā uzlabosies.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация