Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:921270
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.10.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ar montāžas palīdzību, apspriedes tēmu un atbildēšanu uz skatītāja jautājumiem Deivids visa video ietvaros notur skatītāja uzmanību. Viņš arī skaidro, ka šī video ietvaros netiek uzspiesti veidots ierastais tēls pirmo reize viņa Youtube karjerā. Deivida mērķis bija padalīties ar savu nepatīkamo pieredzi lasot dažādos avotos par viņa nepatiesumu un godīgi atbildēt uz auditorijas jautājumiem, tādā veidā parādot daļu no viņa īstās personības puses. Video ilgums ir 10 minūtes un viņš savu mērķi sasniedza, jo to noskatījās vairāk, nekā 3 miljoni skatītāju, kas ir vismaz viena trešdaļa no visas viņa auditorijas (9 miljoni), aptuvenais vidējais skatījumu skaits vienam “Davie504” video ir nedaudz zem 1 miljona.
Deivids ir ļoti zinošs komunikācijas jomā, viņš ļoti veiksmīgi spēj iegūt skatītāja uzmanību, izmantojot tikai savu balsi un noturēt to ar montāžas palīdzību, kā arī konstanti neitrālo sejas mīmiku. Veidojot video jau kopš 2011. gada, Deivids ir ļoti veiksmīgi iemācījies dažādus komunikācijas paņēmienus, lai veiksmīgi noteiktu savu auditoriju un uzrunātu to. Tieši Deivids ir šīs komunikācijas centrā, jo viņš vienīgais pārzin visu informāciju un tikai viņš spēj ietekmēt komunikācijas iznākumu. Šis komunikācijas veids pielīdzināms ritens komunikācijas formai, jo ar informāciju dalās viens cilvēks, šajā gadījumā Deivids.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1388369
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация