Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:663458
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.09.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Freids domāja, ka parādība bija universāla. Viņš rakstīja: “Nav tādas mīlestības, kas neatveidotu infantilus stereotipus”, kas viņam paskaidroja, kāpēc tik daudzi no mums izvēlas laulātos kā mūsu vecāki.
Freids dinamisko nosauca par “pārnesi”, un tas bija viens no viņa lieliskajiem atklājumiem. Patiešām, Freidam pacienti bija gatavi pārtraukt terapiju, kad saprata un apguva viņu pārnesi. Bet pat šodien pārvedumu identificēšana un izšķīdināšana ir galvenie psihoanalīzes mērķi.
Bet cik svarīgi tas ir, jēdziens joprojām ir maz saprotams ārpus klīniskās psihoanalīzes. Tas ir nožēlojami, jo pārnešana nav tikai trūkstošais posms vadības teorijās - tas arī daudz izskaidro organizāciju ikdienas uzvedību. Vairāki pētījumi ir parādījuši, piemēram, ka pozitīvas pārneses ir cieši saistītas ar produktivitāti. Pieņemsim, ka darbinieks uzskata, ka priekšnieks par viņu rūpēsies vecāku veidā. Lai nodrošinātu, ka tas notiek, viņa pieliks pārcilvēciskas pūles, lai iepriecinātu savu vadītāju. Kamēr viņa uztver, ka šīs pārceltās cerības tiek izpildītas, viņa turpinās smagi strādāt, acīmredzami dodot labumu organizācijai kopumā.
Bet bez stingra pamatojuma patiesībā līderi var ļoti viegli atsaukt savu sekotāju pozitīvās pārneses projekcijas. Galēji šādi sekotāji radīs mītu, kam nav nekādas saistības ar faktiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация