Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:404486
 
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Runājot par pagājušā gada nogalē atvērto Galleria Riga, nu reiz ir padomāts par augstākas modes cienītājiem. Veikals priecē ne tikai ar izsmalcinātu interjeru, kas iepirkšanos vērš par īpašāku pasākumu, kā agrāk, bet sniedz arī iespēju pircējiem iepirkties kvalitatīvu un Eiropā atpazīstamu firmu veikalos, piemēram, Gaudi un Imperio. Piedāvājums aug arī attiecībā uz mēbelēm un interjera elementiem. Iespēju iegādāties pasaulē slavenu autoru darbus atvieglo arī interneta veikali. Internetā var pasūtīt jebko, tīmekļa kvalitāte sniedz iespēju apskatīt preci no visām pusēm.
Latvija joprojām ir savas attīstības sākumā. Tomēr arī krīzes laikā mēs attīstāmies – ejam uz priekšu, iegūstam jaunu pieredzi. Tas pats notiek ar mūsu vērtībām, modi, dzīvesstilu. Sevi sāk pierādīt pašmāju mākslinieki, kas sniegs savu ieguldījumu modes pasaulē. Domāju, tieši šis moments mainīs priekšstatu par luksus precēm, kā par kaut ko tālu un nesasniedzamu plašām sabiedrības daļām, ekskluzīvas preces un dizaina priekšmeti kļūs pieejamāki visiem, tuvāki mentalitātes ziņā. Līdz ar to mainīsies arī stereotipiskais priekšstats par šo priekšmetu īpašnieku statusu sabiedrībā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация