Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:829932
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SSE piedāvā bakalaura, maģistra studiju programmas. Doktora grāds- 4 gadi, maģistra- 2 gadi bakalaura- 3 gadi. Doktorantūras programma ir viens no Stokholmas Ekonomikas augstskolas stūrakmeņiem, kā arī SSE piedāvā vienu no labākajiem Eiropas maģistra izglītību uzņēmējdarbībā un ekonomikā. SSE ir viena no labākajām tādās jomās kā mārketings un stratēģijas, finanses un ekonomika.
SSE ir slavens ar savu akadēmisko izcilību, un SSE doktora programmas ekonomikas, finanšu un biznesa administrācijas mērķis ir piedāvāt pasaules klases zinātnisku apmācību.
Iespējams, ka es mācītos Latvijā LU EVF, jo skola man piedāvā piemērotu izglītību tepat- Latvijā, taču, ja man ir iespēja izvēlēties no trim aprakstītajām augstskolām, es izvēlētos Stokholmas Ekonomikas augstskolu, jo tā piedāvā lielas izaugsmes iespējas, augstu pasaules klases līmeni. SSE ir prestiža skola, kura Eiropā ir viena no vadošajām biznesa skolām. Dodoties uz Zviedriju, es uzlabotu savas angļu valodas zināšanas un man būtu daudz vieglāk veidot saziņu, komunikāciju ar ārvalstīm, tādējādi es varētu attīstīt savu uzņēmumu un realizēt savas firmas produkciju ne tikai Latvijā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация