Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:932026
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ņemot vērā cik daudz no cilvēka, konkrētāk, medicīnas māsas, šis darbs prasa būtu visnotaļ godīgi, ja arī atalgojums atbilstu ieguldītajam darbam lai nodrošinātu sevi atbilstoši prasībām, taču man atmiņā turas kāds citāts, kura autoru, diemžēl, neatceros, ka medicīnas darbiniekiem un skolotājiem algas ir mazas, jo šis ir sirdsdarbs, kuru darot cilvēki kuri dzenas pēc naudas nespētu dot to ko sniedz tie kas tos dara gandrīz par brīvu, un tas visnotaļ izsaka daudz.
Ir liels prieks redzot ka dažu medicīnas māsu acīs sava mīlestība pret darbu neizzūd pat pēc daudziem gadiem un pietiek enerģijas šo mīlestību nodot tālāk. Var tikai apbrīnot ka ņemot vērā cik daudz medicīnas māsas ikdienā paveic lai varētu nodrošināt sabiedrībai adekvātu veselības aprūpi, tai pat laikā nodrošināt mierīgu ģimenes dzīvi un draudzīgas attiecības ar kolēģiem, un spēt turpināt sevi mīlēt. Medicīnas māsa tiešām ļoti daudzpusīgs cilvēks. Cilvēks kas sargā, lolo un vienmēr spēj jebkurā situācijā dot no sevis to pašu, pašu labāko kas tajā brīdī ir vajadzīgs. Ja izsakās tēlaini, medicīnas māsa ir kā līme, kas notur veselības aprūpes komandu kopā vienā veselumā. Komandā, kurā ik katra persona ir svarīga, iesaistīta un aktīva. Ir jāmāk ik katru cilvēku sev apkārt noturēt šajā kopīgajā ikdienas skrējienā glābjot, noturot un uzlabojot citu cilvēku dzīvības un veselību. Šajā komandā visi ir viens vesels.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация