Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:949062
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.09.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mišela Obama neslēpj, ka viņai patiešām nepatīk politika, taču atbalstīja, cik vien spēja, Baraka kandidatūru preizidenta amatam. Atkatoties uz vēlēšanu rezultātiem, autore atzīst, ka pat pēdējā brīdī bija ļoti skeptiska un pārliecināta, ka Baraks Obama neuzvarēs vēlēšanās – “viņš taču beigu beigās ir melnādains vīrietis Amerikā, nedomāju, ka viņš uzvarēs”.
Pēc kļūšanas par Pirmo Lēdiju, Mišela atceras, ka sēdēja Pārstāviju palātā, gaidot vīra pirmo uzrunu kongresam. Skatoties lejā uz sēdošiem kongresmeņiem viņu pārpildīja emocijas – “okeāns ar baltādaino un vīrišķīgo”, tieši tajā brīdī Pirmā lēdija saprata, ka viņa sāka ar cerību ieviest daudzveidību ASV politikā, taču tagad saskatīja citādu patiesību – puse no politiķiem atradās opozīcijā un viņi cīnītos pret visu, ko Baraks darīja, vienalga, cik lielu labumu tas dotu valstij. Šis, manuprāt, ļoti precīzi raksturo mūsdienu politisko situāciju daudzās pasaules valstīs. Lasot, Baraka prezidentūras sākumu no Mišelas skatapunkta, iedomājos par to, ka “politiķis” varētu būt vienīgā profesija, kur ir iespējams izvēlēties nestrādāt un nesadarboties tikai tādēļ, ka tev nepatīk tavi kolēģi.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация