Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:429460
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šo tēmu es izvēlējos, jo, manuprāt, tā ir ļoti aktuāla. Jaunieši sadalās divās vai pat trīs daļās – daļa ir tādi, kuri mūsdienās nevar iztikt bez interneta, visu informāciju viņi iegūst lasot internetā rakstīto un ar šādu literatūras lasīšanas tendenci arī daļa jauniešu aprobežojas. Otra daļa ir tāda, kura pieturas pie vecās tendences – grāmatu, avīžu, žurnālu lasīšanas. Trešā daļa jauniešu – nelasa nemaz. Grūti spriest, kura tendence pašlaik ir aktuālāka. Jo, manuprāt, ir daudz un dažādu cilvēku, ar dažādām lasīšanas tendencēm.
Katru dienu stundām sēžot pie datora ekrāna un lasot tur rakstīto mēs varam ļoti pasliktināt savu redzi, bet šis fakts mūs no tā neattur un domāju, ka arī neatturēs. Internets ir ļoti laba lieta. Tajā mēs varam uzzināt dažnedažādus jaunumus. Varam arī palasīt to, kas ir noticies pirms kāda laika. Internets mums neaizņem daudz vietas, kā to dara, piemēram, daudzās avīzes, žurnāli vai grāmatas mūsu plauktos. Tāpēc varētu teikt, ka tam arī ir savi plusi. Vel vien pluss ir tas, ka nav jāšķirsta daudzas lapaspuses lai atrastu sev vajadzīgo informāciju. Mums atliek meklētājā ierakstīt mums nepieciešamo lietu un dators mums pats to sagādās. Par informācijas trūkumi arī nevaram sūdzēties. Ja labi pameklēsim, varēsim atrast gandrīz vai visu, kas nepieciešams jebkurā jomā un dzīves situācijā. Atsauksmes, manuprāt, arī ir ļoti lielas, es nevaru iedomāties kāds haoss valdītu, ja mums tagad nāktos atteikties no interneta. Lai arī cik slikta mums darītu tas, ka augas dienas sēžam pie datora ekrāniem mēs neko sliktu par to nevaram teikt, jo tas mums ļoti palīdz ikdienas dzīvē uzzināt dažādus jaunumus, skolēniem tas arī ļoti palīdz skolas dzīvē. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация