Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:166095
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es pilnībā piekrītu apgalvojumam, ka parāds nav brālis, tātad es neatbalstu naudas aizņemšanos ar visām no tā izrietošajām sekām. Šis teiciens pastāv jau no seniem laikiem, bet cilvēki jau labu laiku atpakaļ ir izsecinājuši dzīves pamatidejas. Jo senāks apgalvojums, jo tas nozīmes ziņā ir neapstrīdamāks. Lai pierādītu, ka parāds nav brālis, es izmantošu reālus dzīves piemērus, kuri ir balstīti uz pastāvošo ekonomisko iekārtu, apskatīšu iespējas izdzīvot bez kredīta, skaidrošu personisko ietaupījumu jēgu mūsu dzīvēs.
Aizdodot vai aizņemoties mēs bieži iegūstam ienaidniekus. Parasti cilvēki, kuri vēlas iegūt aizdevumu, ir nepietiekami turīgi, lai spētu šo naudas sumu iegūt paši – loģiski, ka rodas šaubas, vai viņš spēs šo naudu atdot. Kreditors vienmēr riskē ar naudas summu, ko ir nodevis debitora rīcībā. Ikdienas dzīvē bieži notiek tā, ka atmaksas termiņa beigās naudu nav iespējams atgriezt. Mēs (kreditori) bieži vien esam spiesti summu atgūt ar ilgu un neatlaidīgu atgādinājumu izteikšanu parādniekiem. Viena no pusēm nožēlo, ka naudu vispār aizdeva, bet otra pukojas, ka tā tik ātri (termiņa beigas) tomēr tiek prasīta atpakaļ. Tieši norunu neizpildes gadījumā rodas ienaidnieki, kuri agrāk bija labi draugi vai paziņas. Diemžēl, bet aizdevumi mūsdienās izraisa tik daudz strīdīgu situāciju.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1204075
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация