Paškontroles sistēmas izveidošana nodrošina uzņēmuma ekonomisku darbību, jo uzņēmumam nav jātērē lieli līdzekļi galaproduktu laboratoriskai kontrolei, kā arī samazinās iespējamība, ka gatavais produkts būs jāizņem no apgrozības u.c.
Ēdināšanas uzņēmumiem tiešām jāievēro ļoti daudz dažādu noteikumu, lai nodrošinātu savas produkcijas kvalitāti un drošību, kas nebūt nav viegli, jo šo normatīvo aktu ir ļoti daudz. Kā arī, manuprāt, ļoti būtiski ir tas, lai tiktu ievērotas visas prasības, jo tikai kopā tās var radīt tiešām kvalitatīvu un drošu produkciju ēdināšanas uzņēmumos. Tomēr pārtikas kvalitāte patēriņa izpratnē katram ir individuāla- vienam kvalitatīvs ir produkts, kas viņam garšo, citam – tāds, kas patīk no skata, trešajam – tikai tas, kas izteikti veselīgs.
…