Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:231608
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Katrs uzņēmums veido savu uzņēmuma kvalitāti un ar to nodarbojas gan darbinieks, galvenie speciālisti, gan arī tā vadītājs. Kvalitāti var definēt šādi :
“Vispārējā kvalitāte ir biznesa pieeja, kas mēģina maksimizēt uzņēmuma konkurētspēju caur nepārtrauktiem produktu, pakalpojumu, cilvēku, procesu un vides kvalitātes uzlabojumiem”.
Jo lielāks uzņēmums, jo uzņēmumā ir pareizi izstrādāti kvalitātes standarti, kuri atbilst Eiropas mūsdienīgām prasībām. Tādi piemēram ir izstrādāti a/s “Aldaris”, kura šodien ir lielākā alus darītava Latvijā un piedāvā iedzīvotājiem un viesiem augstas kvalitātes ražojumus : alus, minerālūdeni un atspirdzinošos dzērienus.
Jau 1997.gadā Aldaris kļūst par pirmo Latvijas kvalitātes balvas saņēmēju. Tāpēc darbojoties saskaņā ar Eiropas standartiem tiek īstenotas mūsdienīgas, laika garam atbilstošas intigrētās uzņēmējdarbības vadības metodes, kvalitātes vadības sistēmas, kura kvalitātes sertifikātus ISO 9001,saņem 1998.gadā, bet 2002.gadā saskaņā ar ISO 14001: 1996 un OHSAS 18001: 1999 tiek sertificētas vides pārvaldības un darba drošības sistēmas.
2004.gadā tiek ieviests Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas HCAPP, stingri ievērojot veselības un vides aizsardzības drošības normas, kas atbilst Eiropā pieņemtajiem ekselentas uzņēmējdarbības – TQM kritērijiem darbojoties Eiropas Kvalitātes vadības organizācijā – EFQM, par kura biedru kļūst 1997.gadā. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация