Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:967351
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.11.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Jau sen ir zināms par piena produktu nozīmi mūsu ikdienas uzturā. To lietošana palīdz saglabāt un uzturēt labu veselību dažada vecuma cilvekiem. Bagātīga piena, siera, jogurtu un citu pienu produktu izmantošana ir svarīgs vitaminu un minerālvielu avots, kas veicna gan augšanas gan fiziskās, gan vispārējas attīstības procesu. Piena, siera produktu un citu piena produktu izmantošana uzturā piegādā organismam nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas, kas ir svarīgas augšanas procesā. Piemēram, produkts ir izcils avots tādām uzturvielam kā proteins un tādiem vitamīniem kā kalcijs, fosfors un vitamīn A, D. Neatkarībā no vecuma ikvienam no mums ir jauzņem kalcijs, kas veicina kaulu attīstību . Piena produktu izmantošana var samazināt saslimšanas risku ar tādām slimībām , kā vēzis vai osteoporoze.
Arvien biežāk mēs sastopamies ar kalcija deficīta problēmām, kas ir nepilnvērtīga uztura sekas. Tam par iemeslu ir dzīves ritms un mūsu modernizētā ikdiena. Arvien mazāk uzmanības tiek pievērstas tam ,ko mes ēdam un kādā veidā produktus izmanojam uzturā.
Kaut kāda veidā ar dažādiem mārketinga paņēmieniem, veidiem tiek meiģināts palielināt pienu produktu patēriņu. Šajā gadījumā tas protams tiek darīts, lai palielinātu peļņu nevis ar domām un bažām par cilvēka veselības stāvokli, jo katra uzņēmuma un kompānijas mērķis ir peļņa. Tiek ievesti dažāda veida produktu jauninājumi, jauni produktu veidu, to jauns vizuālais izskats un citi mārketinga triki, lai piesaistītu arvien vairāk pircējus jeb patērētājus.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1122542
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация