Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:231474
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.03.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Brīvajai ekonomikai ir arī savi trūkumi, kuru dēļ pasaulē notiek starpvalstu domstarpības.
Viens no trūkumiem brīvajai tirdzniecībai ir tas, ka valsti var pārņemt citu valstu preces. Brīvās tirdzniecības dēļ, notiek liela preču eksportēšana uz citām valstīm, bet citās valstīs notiek milzīga preču importēšana, no šāda preču importa daudzuma valstī, valsti sāk nomākt citu valstu preces un pazūd pašas valsts preces.
Otrasis trūkums ir viltotas preces. BTZ sniedz skaidras ziņas, ka pastāv iespēja, ka kriminālas organizācijas var ļaunprātīgi izmantot brīvās tirdzniecības zonas, lai nodarbotos ar pirātisku un viltotu preču tirdzniecību un kontrabandu. Šis viss rada bažas — par nelikumīgas un noziedzīgas tirdzniecības darbību ietekmi uz labu pārvaldību, publisko drošību un tiesiskumu. [ ]
Kā trešo trūkumu var minēt režīmu maiņu. Līdz ar to, ka valstī ir brīvās tirdzniecības veids, valstī var notikt dažādu režīmu maiņa, līdz ar to valstis savā starpa sāks konkurēt. Skatoties uz šo situāciju no pasaules viedokļa var redzēt, ka tas var sašķēlt valstis, radīt dažādas problēmas un no šīm broblēmām izriet slikti dzīves apstākļi.
Nobeigumā var secināt to, ka populārākā un izdevīgākā ir brīvā tirdzniecība, jo tā spēj palielināt preču piedāvājumu, līdz ar to arī preču piedāvājumu no kā izriet, ka starp valstīm ir lielāka ekonomiskā attīstība. Ir iespējams secināt arī to, protekcionismam ir daudz trūkumu, kuri radušies jau pirms vairākiem gadiem, bet diemžēl neviens šos trūkumus nav ņēmis vērā un tādēļ ekonomiskā situācija tā arī nav uzlabojusies.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1377047
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация