Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:769452
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.08.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Vispiemērotākā darbinieka virzīšana vispiemērotākajam amatam, pamatojoties uz viņa stiprajām pusēm un pēc tam veidojot iesaistīšanos un piesaisti darba vietai un veicamajam darbam, ne tikai palielina produktivitāti, bet arī veicina darba ņēmēja lojalitāti un labklājību.
Personāla speciālisti bieži veic pētījumus un aptaujas, lai palielinātu darba devēja produktivitāti, izvēloties darbiniekus, kuri vislabāk piemēroti konkrētām darba vietām. Apmācībās un uzņēmuma attīstībā, kā arī mārketingā iesaistītie speciālisti arvien vairāk izmanto psiholoģiju kā instrumentu, kas paplašina redzesloku un izprast cilvēka uzvedību, nevis tikai izmanto vadības grāmatās gūto informāciju. Liela daļa no saistītajām tēmām un zināšanām ir viegli atrodamas un mūsdienās pieejamas tiešsaistē.
Cilvēkresursu speciālisti ir eksperti, lai maksimāli palielinātu psiholoģijas pielietojumu un saprastu jebkuras organizācijas svarīgāko aktīvu - tās darbiniekus – cilvēku. Tā vietā, lai meklētu ātru iepriecinājumu un daudzdimensiju stimulāciju, jātiekas ar cilvēkiem – jāizmanto šī apbrīnojamā pelēkā viela masu mūsu galvās, novērtējot mūsu fiziskā ķermeņa tehniskos lielumus, lolot trauslās, bet drosmīgās sirdis un pārdomāt to, kas vēl var būt vērtīgāks par cilvēku pašu un ko varam iegūt no cilvēku personiskās mijiedarbības.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация