Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:114957
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Māksla ir radīta, lai to baudītu un izjustu, tāpēc arī Talsu Novada muzejā ir ekspozīcija gleznu veidā, kura mums ļauj skaidrāk izprast katra gleznu veidotāja iztēli un dzīves uztveri. Tas ir patīkami ieskatīties cilvēka radošajā darbībā un talantā. Gleznu izstāde ir tapusi sadarbībā ar Talsu sadraudzības pilsētām. 3x7 ir skaitlis, ko šogad svinēja Talsu ļaudis. Tie ir lielie Talsu 777. Tas ir skaists un patīkams skaitlis, kuru bija vērts atzīmēt, un par godu šiem gadiem izveidot tik grandiozu gleznu izstādi.
Glezna, kura mani pārsteidza un saviļņoja bija ar nosaukumu „Ņūtočka”. Šīs gleznas autors nāk no Krievijas. Viņš ir diezgan jauns, bet savu talantu parādījis ne tikai savas valsts cilvēkiem, bet arī mums latviešiem. Manuprāt, tas ir tik fantastisks darbs, kuru katrs cilvēks vēlētos sev pielikt istabā pie sienas. Tā izskatās kā fotogrāfija, bet patiesībā ir glezna, uz kuras gribas skatīties ilgi, jo no šīs gleznas izstaro patiess skaistums un elegance. Diemžēl īstā glezna nebija apskatāma muzejā. Tā bija tikai gleznas reprodukcija. Šī glezna ir zīmēta ar zīmuļiem uz papīra, kurš ir nedaudz grubuļains. Manuprāt, šajā gleznā viss ir attēlots, tur nekā netrūkt un arī nav par daudz. Glezna izskatās vienkārša. Šīs gleznas ietvars nemaz nebija nepieciešams, jo tas nomāca patieso gleznas būtību. Gleznā attēlotā sieviete izskatās tik patiesi laimīga, pilnīgi starojoša. Prieks ir skatīties uz šāda veida gleznu, jo gleznotājs tajā ir parādījis kaut ko no sevis, sava talanta.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация