Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:547614
 
Оценка:
Опубликованно: 05.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Nākamais solis pēc krasu paletes, tika izveidots kvantitatīvais režģis ar krāsu paletē iekļauto krāsu proporcionālu demonstrējumu pēc tam tiek sarēķināta krāsu skaitliskās attiecību izteiksmes procentos. Kvantitatīvajā režģī tiek veiksmīgi izmantotas visas krāsas, kas tika attēlotas krāsu paletē. Kā arī es minēju iepriekš man sagādāja neērtības tā violeta krāsa, kuru es ievietoju krasu paletē kā mazo trijstūrīti, tāpēc es izdomāju viņu attēlot kvantitatīvajā režģī arī ļoti līdzīgi, iekrāsojot nelielu daļu violetā krasā. Es uzskatu, ka tas bija ļoti veiksmīgs risinājums. Jā mēs apskatam plakātu var redzēt kā dažās vietas ir vienlaicīgi divas krāsas un nevar izvelēties vienu dominējošo, jo abas ir svarīgas, lai pareizi attēlotu plakātu. Mans risinājums bija tāds pats kā ar violeto krāsu, es uzzīmēju mazo trīsstūri citā krasā. (To var redzēt kur ir bungas un logo). Ja mēs salīdzinām plakātu un kvantitatīvo režģi var redzēt, ka viss ļoti līdzīgs orģinālam plaktām un var saprast kas tiek attēlots režģī. Turpmāk es izrēķināju krasu procētus, kopā kvantitatīvajā režģī jābūt 100 trijstūriem tas nozīmē simts procentus. Tā tad es saskaitīju katru krāsu atsevišķi un ieguvu krāsu procentus. Melns-0,7% Balts- 1% Sarkans, ļoti tumšs-1% Sarkans, tumšs-1% Sarkans, vidējs- 3% Sarkans, gaišs- 1% Oranžs, tumšs- 3% Oranžs, vidējs-2% Oranžs, gaišs- 1% Violets, vidējs- 0,3% Zils, gaišs- 14% Zils, vidējs- 22% Zils, tumšs- 50%. Pēc šīm procentiem mēs varam secināt, ka dominējošā krāsa ir tumši zila un viss mazākais krasu procents ir violetai krāsai.
Es varu secināt, kā vienmēr krāsu režģī būs daudz krasu, bet beigas kvantitatīvajā režģī būs viss svarīgākas krāsas, bez papildus krasam no krasu režģa. Krāsu emocionāla uztvere arī ļoti svarīga, jo tā veiksmīgi komunicē ar mērķauditoriju. Plakāts ir veiksmīgi izveidots, jo fons un galvenais objekts kontrastē un nesaplūst kopā. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация