Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:553931
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.12.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Darbā autore norādījusi tikai dažus no visiem iespējamiem draudiem savas dzīvesvietas tuvumā, jo, lai norādītu pilnīgi visus riskus un draudus, būtu jāraksta nevis eseja, bet gan vesels projekts. Darba autore pirms šī darba veidošanas nebija domājusi un pat īsti apjautusi, cik gan daudz draudu ir mums visapkārt, sākot ar dabas katastrofām un beidzot ar līdzcilvēku speciāli izraisītiem draudiem. Izlasot gan Rīgas pilsētas Civilās aizsardzības plānu, gan valsts civilās aizsardzības plānu – rodas kripatiņa pārliecības, ka krīzes situācijā tiks darīts viss iespējamais, lai glābtu cilvēku dzīvības. Ļoti būtiski, ka šāds plāns ir izstrādāts un ir noteikti ne tikai seku likvidēšanas pasākumi, bet arī preventīvie pasākumi.
Vissvarīgākā atziņa, kas ir gūta lasot gan Civilās aizsardzības un katastrofas pārvaldīšanas likumu, gan civilās aizsardzības plānus ir – jebkuram Latvijas iedzīvotājam ir jāiepazīstas ar savas pašvaldības aizsardzības plānu, lai zinātu kā palīdzēt sev un līdzcilvēkiem, lai katastrofu gadījumā neiestātos šoks, neziņa un bailes, kas cilvēku sastindzinātu, bet gan, lai zinātu precīzi, ko darīt, kā rīkoties.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация