Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:723739
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.03.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Pēdējais Peidža princips ir – paliec mierīgs, pacietīgs un ar labu humora izjūtu. Uzskatu, ka viss dzīvē iet līdzsvarā, ja neveicas vienā jomā, tad paveicas citā. Un šīs princips ļauj samierināties ar tiem zemākajiem pakāpieniem, uz kuriem esi uzkāpis. Saglabāt mieru un paciesties vienmēr ir noderīgi. Spļaut uguni un mest smiltis gaisā ir vieglāk, bet tas var situāciju padarīt vēl ļaunāku – tā tas ir gan sabiedriskajās attiecībās, gan arī cilvēku ikdienā. Esot mierīgam un pacietīgam, iespējams pavērsies kāda iespēja vai cerība, kuru izmantojot, vari gūt panākumus. Ārdoties to var arī nepamanīt. Tikpat noderīgi ir arī pasmieties par savām kļūmēm un neveiksmēm, tā tu saglabā savu pašcieņu un parādi pārējiem, ka neveiksmes tevi nav sagrāvušas un esi pietiekami spējīgs un izturīgs, lai turpinātu savu darbu un ikdienišķās gaitas.
Kopsavelkot šos principus, saprotu, ka ētiska komunikācija, atbildība, patiesums un elastība ir būtiski principi gan sabiedriskajās attiecībās, gan arī manā ikdienā. Šie principi palīdz saglabāt realitātes sajūtu, neļaujoties fantastiskām iedomām un neveiksmēm. Atklāti sakot, mani nedaudz pārsteidza līdzība, ka kāds cilvēks ievēro tos pašus principus arī savā darbā. Un vēl jo vairāk patīkama ir sajūta, ka šis cilvēks ir autoritāte sabiedriskajās attiecībās un viņam ir daudz sekotāju. Varbūt tādēļ sabiedriskās attiecības ir nozare, kurā es labprāt darbotos un turpinātu ievērot savus ikdienas principus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация