Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:423040
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Subjektam, kam fonā ir redzama apkārtējā vide – ir ļoti nozīmīga, jo, pateicoties krāsām un pašai kompozīcijai, var secināt plašāk tā stāstu. Garais horizonts, ceļš un vakara gaisma simbolizē gari noskrieto ceļu, kas ir svarīgi, lai auditorija justu līdzi centībai un vēlmei gūt panākumus. Kā auditorija mēs uztveram šo simbolisko ceļu attiecoties uz to, ko esam redzējuši, vai dzirdējuši, jo kā biju minējusi, saņēmējs jēgu spēs noteikt tik tālu, cik ļauj viņa zināšanas par kodu. Kā ikona ir Nike simbols, kas ir vidū zēnam. Skatītājam pietiek redzot tikai šo logo, lai zinātu, ka tas ir Nike zīmogs. Significētājs jeb nozīmīgais ir sasaistīts ar nozīmīgo, kas šajā gadījumā ir pats zēns un viņa koncepts. (Skatīt pielikumā nr.: 1)
Manuprāt, šīs reklāmas kodi ir viegli ievērojami, jo acīm redzamās zīmes attēlā ir pamanāmas. Pats galvenais uzsvars tika likts uz zēnu, līdz ar to vērotājam jau redzot apaļīgu tīni, kas skrien un ir nosvīdis, ir jāsaprot tas, ka viņš to dara sava veselīgā uztura dēļ. Kā arī pašai firmai „Nike” ir labs veids, kā popularizēt savu zīmolu, gan arī ļaut apkārtējai sabiedrībai parādīt to, cik svarīgi ir uzturēt sevi labā formā, lai nenokļūtu šī zēna vietā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация