Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:375230
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Politikas analīze pēta valdības politiku: to, ko valdības dara; kāpēc dara un to, kādas ir rezultāts. Šos jautājumus 60-os un 70-os gados aizvien vairāk sāka attiecināt uz sociālo politiku. 60-tie un 70-tiem gadi bija visā pasaulē ekonomiskā uzplaukuma gadi. Valsts tolaik kļuva aizvien vairāk nozīmīga, sākās valsta labklājības uzplaukšana. Vācijā, piemēram, kādu laiku darba bija vairāk, nekā strādnieku.
60-os un 70-os gados sociālās politika un to pētīšana popularizējās vispirms ASV, pēc tam Eiropā. Pirmā valsts Eiropā, kurā arī kļuva populārā sociālās politikas pētīšana bija Lielbritānija. Parādījās vairāki žurnāli, kuri aprakstīja un analizēja politisko situāciju. Bet galvenie pētījumi notika tieši speciālajās universitātēs.
90-oj gados, tā sauktās “šoka terapijas” aizvien vairāk popularizējās liberālisms. Valdības tikai deva cilvēkiem iespējas pašiem attīstīties, bet nekā citādi tiem nepalīdzēja. Sabiedrības bija ar to neapmierinātas, jo bija pieraduši pie Padomju režīma sociālās politikas. Sabiedrībām, principā, bija taisnība. Tie gaidīja tādu labklājības valsts modeli kā Eiropā, jo uzskatīja, ka pirms veidot līdzīgu sociālo politiku ir jābūt līdzīgai ekonomiskai attīstībai – labklājības valsts izveidošanas pamatam. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1138896
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация