Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:808469
 
Оценка:
Опубликованно: 19.04.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi.
Vai ir vērts paļauties uz vikipēdijas informāciju? Mana atbilde uz šo jautājumu ir neviennozīmīga, jo tā ir atkarīga no jūsu uzstādītājiem mērķiem. Ja students vai skolnieks savā darbā grib atsaukties uz vikipēdijas rakstiem, tad tas netiks augsti novērtēts vai pat tiks saņemts aizrādījums par neakadēmiskās literatūras lietošanu. Kā var atsaukties uz rakstu, kuru varēja izveidot jebkurš, kas prot lietot vikipēdiju? Protams, visi raksti tiek pārbaudīti, bet pārbaudījumus veic tie paši vikipēdijas lietotāji, nevis speciāli apmācīti darbinieki. Manis veiktais eksperiments norāda arī uz to, ka vikipēdijas rakstam var būt nepilnības, kuras arī nebūtu vēlamas jūsu darbam. Bet ir arī cita – saulainākā puse. Ja jūs interesē, piemēram, kas notika 1789.gadā, tad vikipēdijā jūs varēsiet ātri un viegli atrast nepieciešamas ziņas, kuras, varbūt, nebūs sevišķi padziļinātas, bet pietiekamas, lai atsvaidzinātu (vai rastu priekšstatu) jūsu atmiņā ziņas par konkrētu notikumu, personību u.t.t.
„Pārliecīga neuzticēšanās ir muļķa grēks, bet pārliecīga uzticēšanās - gudrā vājība.” (Didro) Pēc manis izklāstītas informācijas, varu secināt, ka uzticēšanās vikipēdijas informācijai paliek atvērts jautājums, jo katrs cilvēks pats izdara savu izvēli, atkarībā no tā, kādus rezultātus viņš grib sasniegt. Vienīgais, ko es stipri neieteiktu darīt – izmantot vikipēdiju kā informācijas avotu zinātnisko rakstu, eseju, referātu rakstīšanai.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация