Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:888074
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.09.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Iepriekšminētais diskurss liecina par to, ka vara ietver divus aspektus, gan kontroles īstenošanu gan cīņu par labumiem situācijās, kurās kā starpnieki ir struktūras un aģentūras. Atkarībā no sociālās vides, uzsvars varētu būt uz kontroli, labumiem, struktūru vai aģentūru. Tomēr, vara nevar tikt reducēta tikai uz vienu no šīm dimensijām nenosakot tās nozīmi.” Pēc autora domām, Fuko atziņa par varas nepastāvīgo raksturu apstiprina to, ka vara var tikt nodot viena vai cita indivīda rokās, bet tas var būt īslaicīgi un ļoti mainīgi, kā arī to, ka tā var tikt izmantota sava labuma gūšanai, vai citu kontrolēšanai, kā arī darbinieku ietekmēšanai, lai panāktu noteiktu mērķi.

NOBEIGUMS
Mobings ir fenomens, kas jāskata kompleksi neatdalot tā radītās sekas no cēloņiem. Mobings ir nopietns psihoemocionāls darba risks, kam Latvijā diemžēl netiek pievērsta pietiekami liela uzmanība, jo to ir grūti identificēt un izmērīt, kā arī ir vērojama zema cilvēku informētība par cilvēktiesībām, t.sk. darba tiesībām un iespējām risināt darba strīdus ārpus tiesas.
No līdz šim veiktajiem pētījumiem par darba vides riskiem var secināt, pat ja darbinieki ar mobingu, dažādām tā izpausmes formām darbavietā saskaras, viņi to neuzskata par pietiekami nopietnu risku viņu veselībai, lai meklētu palīdzību.
No mobinga cietušie darbinieki pēc palīdzības nevēršas arī tāpēc, ka tas ir bijis pārāk liels un smags pārdzīvojums, kuru vēlas pēc iespējas ātrāk aizmirst.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1387465
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация