Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:783596
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1. princips
Bērnam jābūt apveltītam ar visām šajā deklarācijā minētajām tiesībām. Šīs tiesības atzīstamas visiem bērniem bez jebkādiem izņēmumiem un bez atšķirībām atkarībā no rases, ādas krāsas, dzimuma, valodas, reliģijas, politiskās vai citas pārliecības, nacionālās vai sociālās izcelšanās, mantiskā stāvokļa, dzimšanas vai citiem ar bērnu vai viņa ģimeni saistītiem apstākļiem.
2004.gada 1.martā Ministru kabinets iesniedza ANO bērnu tiesību komitejai ziņojumu par 1989.gada Konvencijas par bērna tiesībām izpildi Latvijas Republikā. 1989.gada Konvencijas par bērna tiesībām 12.pants nosaka, ka bērnam, kas spējīgs formulēt savus uzskatus, tiesības brīvi paust šos uzskatus visos jautājumos, kas skar bērnu, pie tam bērna uzskatiem tiek veltīta pienācīga uzmanība atbilstoši bērna vecumam un brieduma pakāpei.
2006.gadā ANO Bērnu tiesību komiteja izskatīs sagatavoto valsts ziņojumu un nevalstisko organizāciju un bērnu izstrādāto ziņojumu. ANO Bērnu tiesību komiteja ir uzaicinājusi Latvijas bērnu pārstāvjus sniegt komentārus par ziņojumu. Līdz ar to ir nepieciešams nodrošināt bērnu pārstāvja piedalīšanos ziņojuma apspriešanā Ženēvā, Šveicē.
Bērnu un jauniešu izglītošana par viņu tiesībām un pienākumiem, kā arī viņu līdzdalības veicināšana un viedokļa noskaidrošana tiek īstenota izglītības iestādēs mācību un audzināšanas darbā, īpaši sociālo zinību priekšmetu stundās, klases audzinātāju stundās un ārpusstundu aktivitātēs. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1185273
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация