Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:184281
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.01.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads   
1.  Lietvedības sistēmas raksturojums   
1.1.  Lietvedības dienests   
1.2.  Dokumentu aprite un tehnisko līdzekļu komplektu veidošana   
2.  Biroja darba telpas projekts   
2.1.  Sekretāra pamatpienākumi   
2.2.  Sekretāra darba vietas un telpas aprīkojums   
  Nobeigums   
  Bibliogrāfiskais saraksts   
Фрагмент работы

Ievads
Šī darba galvenais uzdevums ir apgūt tehnisko līdzekļu veidus un lietvedības darba racionālas organizēšanas peņēmienus. Šī tēma ir aktuālā mūsdienās, it īpaši esošas ekonomiskās situācijas apstākļos. Tiks izstrādāts biroja projekts, uz kura pamata var plānot un organizēt tā darbību. Katra uzņēmējdarbība var būt sekmīga, ja tā ir rūpīgi pārdomāta un saplānota.
Šajā darbā autors izveidoja mūsdienīgu un funkcionālu biroja (sekretāra darba vietas) plānu, optimāli izmantojot pieejamos līdzekļus — telpas izmērus, budžetu un pieejamās biroja preces , ka arī ņemot vērā regulācijas darba telpai un ierobežojumus. Ierobežojumi, kas jāievēro, ir darba telpas laukums, kas ir 18 m2, un arī jāievēro dokumentu apgrozījuma apjoms (2000 dok./gadā), kopēšanas apjoms (3500 dok./ gadā) un citi.
Tā kā naudas ierobežojumi biroja plāna izveidošanai nav noteikti, tiek pieņemts ka budžets nav neierobežots, un telpa ir jāiekārto saprātīgi. Tomēr, tas nenozīmē ka ir jāpērk lētāku un ar zemāku kvalitāti preci. Autora mērķis ir izveidot mūsdienīgu un modernu birojas telpu, kurā labprāt varētu strādāt.

1. Lietvedības sistēmas raksturojums
Lietvedība ir iestādes, uzņēmuma vai organizācijas darba dokumentēšana un darbs ar dokumentiem no to izstrādāšanas vai saņemšanas brīža līdz iespējai sameklēt tos arhīvā; kā arī dokumentu iznīcināšana.
Ar 1996.gada 1.jūliju Latvijā stājās spēkā Latvijas Republikas Ministru Kabineta 23.04.1996. noteikumi Nr.154 “Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas noteikumi”.
Šie noteikumi attiecas uz visiem dokumentiem , ko sastāda, izdod vai pieņem jebkura Latvijas Republikas valsts pārvaldes institūcija, valsts un pašvaldību iestāde, Latvijā reģistrēta sabiedriska un reliģiska organizācija, uzņēmums, uzņēmējsabiedrība, uzņēmējsabiedrību apvienība un fiziska persona.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация