Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:169417
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.04.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

5. Pēc manām domām, ļoti produktīvi var veikt pārrunas, ja tiek ņemts vērā Deila Karnegi izstrādātais ētikas princips – „Rīkojies pret citiem tā, kā Tu vēlētos, lai viņi rīkotos pret Tevi”. Es uzskatu, ka šis princips ļauj man mainīt cilvēku attieksmi pret mani. Attieksmi tādu, kāda man ir tīkama, protams, ne ar katru cilvēku tas sanāk, tomēr, ja to efektīvi pielieto, tad vairākums mainīs attieksmi. Veicot pārrunas, lietišķās vai ikdienas, ir liela nozīme cik lielu daudzumu informācijas Tu pārvaldi par konkrēto sarunas tēmu. Jo cilvēks vairāk pārvalda ar informāciju un prot to argumentēt, jo lielāka uzticība ir attiecībā pret to cilvēku. Mēģinot pašam veidot pārrunu vai sarunu biedra attieksmi pret sevi ir izdevīgi, jo tādā veidā ir iespēja manipulēt ar pārrunu iznākuma rezultativitāti. Kā piemēru var minēt iepriekšējā uzdevuma situāciju, ja darbiniece savu nepatika neizrādītu un savas emocijas slēptu, tad darbiniece varētu atstāt savādāku pirmo iespaidu. Turpmāk Valentīna Grigorjeva varētu sevi parādīt tā, kā viņa to vēlas un ar augstu kvalifikācijas un izpildes līmeni varētu sasniegt ko vairāk, kā tikai sabojātu pirmo iespaidu ar vadītāju.
6. Darīt kaut ko jaunu, uzsākt kaut ko, mainīt kādu lietu, vietu u.c., cilvēku bieži vien pamudina ikdienas rutīna. Bieži vien mēs kaut ko savā dzīvē mainam tikai tāpēc, ka vecais jau ir apnicis, palicis par kaut ko ikdienišķu, neinteresantu. Tāda ir cilvēka daba. Arī jaunas idejas rodas tad, kad ir sasniegts augstākais punkts kādā no lietām, piemēram, ir pavisam apnicis veicamais darbs, darba rutīna, tāpēc mēs meklējam jaunu darbu, lai varētu kaut ko mainīt, uzsākt jaunu dzīves posmu jaunā vietā ar jaunām idejām. Es tāpat kā daudzi citi, rīkojos šādi. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация