Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:206274
 
Оценка:
Опубликованно: 18.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pieņemot, ka cilvēka izcelšanos izskaidro Dārvina teorija, jāteic, ka cilvēks ir no dabas radies un jau pašos pirmsākumos tam ar dabu bijis visciešākais kontakts. Tādēļ rodas jautājums par cilvēka ietekmi uz dabu.
Pirms Neolītiskās revolūcijas (pārejas no vācēju sabiedrības uz zemnieku, lopkopju sabiedrību) cilvēka kaitējums dabas resursiem bija niecīgs, bet iemācoties izmantot dabas resursus, apstrādāt metālus un fenomenāli attīstot tehniku un tehnoloģijas, cilvēks ne vien kļuva par biosfēras līderi, bet arī aizvien vairāk sāka patērēt dabas resursus un sāka tai kaitēt.
Par šī referāta prioritāti esmu izraudzijies aplūkot daļu negatīvu gadījumu, kad pie dabas pārmaiņām vainojams cilvēks, jeb antropogēnās vides mūsdienās.


Dabas resursu izsīkšana

Mūsdienas no aizvēstures galvenokārt atšķiras ar to, ka mūsdienās aizvien vairāk dabas resursu tiek izmantoti cilvēku dzīves apritē. Mainijies ne vien izmantojamo dabas elementu daudzums un dažādība, bet arī temps, kas tad arī rada problēmas. Daudz izmantojamie resursi ir neatjaunojami vai atjaunojas ļoti lēnos tempos.

Zeme
Dabas nozīmīgākais elements ir zeme, kas mūs apgādā ar dzīves vietu, augiem, dzīvniekiem un citām vitāli nepieciešamām lietām. Ir tikai pašsaprotami, ka zeme kļūs par pirmo antropogēnās vides izpausmi. Šo faktu pierāda pasaules zemes fonda struktūra. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1138576
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация