Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:582116
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.03.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Čārlijs beidzot ir ļāvies mīlestības fiziskajām baudām un pārvarējis barjeru ar Alisi, ka vēlas vien apstādināt laiku un būt kopā ar viņu visu mūžu, bet tajā pašā brīdi katru dienu un katru mirkli pieķer sevi kādā trūkumā un degradācijā (atmiņas zudumi, nosacījumu refleksu aizmiršana..) un domā:
“ Viss ir tik nežēlīgi loģiski: tāds ir visu smadzeņu darbības procesu paātrināšanas iznākums. Es apguvu tik daudz un tik ātri, bet tagad manas prāta spējas strauji degradējas. Varbūt to nepieļaut? Varbūt vajag turēties pretim? Kaut vai padomājot par Vorenas iemītniekiem, par tiem tukšajiem smaidiem, trulajām sejām: visi par viņiem smejas.”
“Sāku aizmirst lietas, ko zinu pavisam neilgu laiku. Laikam jau tā arī jābūt – vispirms aizmirstās jaunākā informācija…. Parādās motorikas traucējumi. Visu laiku klūpu, man viss krīt no rokām.
Diemžēl Čārlija stāsts beidzas bēdīgi kā gaisā palaists bumerangs, kurš atgriežas atpakaļ metēja rokās. Čārlijs nokļūst atpakaļ Vorenas skolā pie visiem pārējiem garīgi atpalikušajiem cilvēkiem. Toties dzīve iedeva iespēju Čārlijam iepazīt cik īstenībā dzīve ir netaisnīga, cilvēki savtīgi un egoistiski, kā arī deva iespēju papildināt zināšanas pētījumos.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация