Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:890300
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.11.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sociālais tips
RAKSTUROJUMS
Tu esi orientēts uz cilvēkiem un sadarbību ar viņiem. Tevi varētu raksturot kā atbildīgu, augstsirdīgu, dabisku, draudzīgu, drosmīgu, emocionāli siltu, izpalīdzīgu, jautru, laipnu, neatlaidīgu, pacietīgu, sabiedrisku, uzņēmīgu, taktisku un reizēm valdonīgu.
Sociālā personības tipa cilvēkiem patīk palīdzēt, rūpēties par citiem, izglītot un audzināt citus. Viņi viegli iejūtas dažādās situācijās. Pārsvarā viņi ir emocionāli, līdzjūtīgi, spējīgi iejusties otra cilvēka vietā (empātija), draudzīgi. Nereti interesējas par mākslu, mūziku vai literatūru. Labprāt uzstājas publikas priekšā un organizē dažādas aktivitātes. Ne visai patīk darboties ar dažādiem instrumentiem, konstruēt, kā arī risināt sarežģītus matemātiskus uzdevumus.
PROFESIONĀLĀ VIRZĪBA
Tā kā šie cilvēki ir emocionālā atbalsta sniedzēji, viņiem ir piemērotas profesijas, kas saistītas ar cilvēkiem. Viņi ātri nogurs no darba ar dokumentiem, tehniku vai darba vienatnē.
Sociālā personības tipa cilvēki var izteikt sevi tādās profesijās kā administrators, advokāts, audzinātājs, bārmenis, ģimenes ārsts, mācītājs, medmāsa, oficiants, pārdevējs, personāla vadītājs, pirmsskolas izglītības iestādes (bērnudārza) darbinieks, policists, politiķis, politologs, psihologs, reportieris, sabiedrisko attiecību speciālists, skolotājs, sociālais darbinieks, sociologs, stila konsultants, tiesnesis, tulks, tūrisma gids, vadītājs un žurnālists, kā arī citas profesijas, kurās ir būtiski veidot labas savstarpējās attiecības.

NEPIECIEŠAMĀS PRASMES UN IEMAŅAS
Tipiskajās darba situācijās jāpielieto prasme izglītot citus un izprast cilvēku uzvedības iemeslus. Darbs prasa pastāvīgu saskarsmi ar cilvēkiem. Nepieciešamas spējas izteikties, pārliecināt un noskaņot sadarbībai.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1381627
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация