Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:413630
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.10.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Dāvanas uzmundrina un biznesa dzīvē var paātrināt darījumu norisi. Bet dāvinot allaž jāpadomā, lai dāvana netiktu pasniegta kā kukulis. Tātad tā nedrīkst būt pārāk dārga un dāvināta ar īpašu nolūku. Izvēloties dāvanu, jāatcerās, ka priekšmets nedrīkst būt pārāk dārgs, lai saņēmējs nejustos neērti, daudzās zemēs ir noteikts, cik dārgas dāvanas ,amatpersona drīkst pieņemt, lai tā netiktu apsūdzēta kukuļņemšanā.
Kad, piemēram, aizsūtīt darījuma partnerim dāvanu? Vislabāk jau Ziemassvētkos un dzimšanas dienā. Tikpat labi kompanjonu var atcerēties arī tad, kad viņš uzsāk darbību jaunā nozarē, atver jaunu uzņēmumu, maina dzīvesvietu, apprecas, iet pensijā vai ir namatēva lomā kādā svinīgā mielastā vai darījuma braucienā. Ja tu labi pazīsti cilvēku, kuram gribi pasniegt dāvanu, ņem vērā viņa intereses un aizraušanās - vai viņš ir sporta draugs, kultūras cienītājs, antīko lietu kolekcionārs. Ja neesi pārliecināts vai arī nezini, kas viņu visvairāk iepriecinās, pavaicā padomu viņa dzīvesbiedrenei vai sekretārei. Dāvana netiek iedota slepus – ja vien tajā zemē nav šāda paraža. Lai dāvanas pasniegšanu pavada sirsnīgs rokasspiediens un jauks smaids! …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация