Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:104291
 
Оценка:
Опубликованно: 30.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Diskusija notiek studijā, kur fonā ir 8 ekrāni, kas veido divus galvenos attēlus. Kreisajā pusē tiek rādītas grāmatas (Limuzīns Jāņu nakts krāsās vai citas, kas saistītas ar rakstnieci Māru Svīri) un labajā pusē – parādīts gan Zvaigzne ABC uzraksts, kas ir reklāma, gan raidījuma nosaukums “Grāmatu kods”. Gaismas ziņā ir izmantotas ļoti spilgtas krāsas (rozā, lillā), kas nešķiet diezgan pamatotas un, kas kaut kādā mērā pat aizēno intervējamos.
Vēl piebilstot par tehniskajām lietām, jāsaka, ka raidījuma kvalitāte nav sevišķi laba gan jau minētajos titros, gan, piemēram, beigu sižetā, kur tika parādītas Svīres 3 mīļākās grāmatas. Grāmatu nosaukumi un autori ir diezgan nesalasāmi.
Visbeidzot par verbālā komentāra un attēla saskaņotību. Jāsaka, ka saskaņotība gan bija, gan nebija, bet lielākoties tomēr bija, piemēram, pašā sākumā, raidījuma vadītājam piesakot Māru Svīri, jau uzreiz attēlā viņa parādījās, kas bija ļoti saskaņoti. Būtiski pieminēt, ka šajā vietā un arī ielu interviju sižeta laikā tika izmantota dubultā bilde jeb vērota reakcija uz pateikto. Tāpat beigās, kad tika runāts par rakstnieces Svīres mīļākajām grāmatām, tās līdz ar vadītāja pieteikšanu, tika parādītas ekrānā un ekrāns tika sadalīts divās daļās – kreisajā pusē skatītājam redzot grāmatas un labajā pusē redzot Svīri un dzirdot viņas komentārus. (skat. 4.att.)

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация