Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:702173
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šis ir brīdis, kad mūsu kopienā tiek aplūkota alkahola problēma. Aptuveni 14 miljoniem amerikāņu ir problēmas ar alkaholu(1); 43% amerikāņu ģimenēs ir pastāvējusi šī problēma(2). 10% strādājošo Amerikā ir alkoholisma problēmas skarti. Kā minimums dubultīgi šī lieta skar Krieviju un citas daļas austrumeiropā. Ja kāda cita slimība skartu valsti tādā mērā kā alkahols, valstī būtu jāizsludina ārkārtes stāvoklis. Patiesībā alkaholisms ir lielākā slēptā problēma. Tas, ka esam kristadelfieši, nepadara mūs imūnus no šīm problēmām. Tas nozīmē, ka daudzi kristadelfieši ir spiesti cīnīties ar alkaholiķiem sev blakus, arī tiem, kuri ir viņu radi vai arī ir dārgi viņu sirdīm. Šī mācība tad arī ir priekš viņiem; tā nenorāda uz izveseļošanās veidu no paša alkaholisma.

Savā ziņā es esmu pilnībā nekvalificēts lai rakstītu šo mācību. Es nekad neesmu bijis alkaholiķis, nedz arī man kādreiz būtu bijušas kādas problēmas ar alkaholu. Es uzaugu ģimenē, kurā alkahols bija pieejams un tika lietots, bet es to nekad netiku ļaunprātīgi izmantojis. Es dzīvoju ar sievu, viņa lieto alkaholu ļoti mēreni. Esmu pavadijis savu dzīvi dzīvojot un sludinot nabadzīgākajām pasaules daļām, no tiem vairākums pieaugušo ir dzīvojuši bijušajā padomju savienībā. Šeit ir augstākais alkahola atkarībā kritušo skaits. Strādājot ar cilvēkiem un koncentrējoties savā darbā, vienmēr esmu bijis individuāls- alkahola problēma ir atkārtoti cēlusies un augusi.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация