Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:679096
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Jāsaka, ka patērētāji dzīvo sarežģītā vidē. Viņu uzvedību lēmuma procesā nosaka ne tikai individuāli mainīgie rādītāji, bet arī sekojoši ārējās vides faktori. Arī grupas ietekme spēlē būtisku lomu patērētāju pieņemtajos lēmumos. Tiek uzskatīts, ka primārajā ietekmes grupā ietilpst ģimenes locekļi, klases biedri, tuvākie radinieki, bet sekundārā ietekmes grupa sastāv no kaimiņiem un paziņām, draugu draugiem.
Personiskā līmenī patērētāju uzvedību ietekmē dažādi faktori – vai noskatītā lieta patīk, nepatīk, kādas ir tās prioritātes ikdienas hierarhijā, kāda ir morālā stāja un vērtības iegādāties vai neiegādāties kādu konkrētu produktu. Noteiktās, strauji mainīgās industrijās, piemēram, modes, pārtikas un personīgās aprūpes jomā, patērētāju personīgais viedoklis un viņu prasības stila un izklaides jomā var kļūt par dominējošajiem faktoriem. Lai gan reklāma var kaut kādā mērā ietekmēt šos faktorus, patērētāja personiskajām preferencēm un vēlmēm bieži ir lielāka ietekme uz gala pirkuma veikšanu.
Ikviens, kurš mēģina ietekmēt patērētājus, iet pa apmācību ceļu, kas noved pie izmaiņām zināšanās. Mācīšanās teorija ir svarīga, lai izprastu patērētāju uzvedību, it īpaši, ja runa ir par precēm un pakalpojumiem, kuru iegāde notiek salīdzinoši īsā pārdomu un novērtējuma periodā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1386399
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация