Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:392019
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tā nav gluži Starbucks kafija, bet daudziem cilvēkiem latte, ko var nopirkt pie McDrive lodziņa ir gluži pieņemama un pat pielīdzināma Starbucks dzērieniem. Šķita, ka visas šīs stratēģijas darbojas. Ieņēmumi, tīrā peļņa un rentabilitāte uzlabojās laikā no 2002. līdz 2013. gadam.
Tomēr 2014. gadā McDonalds atkal saskārās ar problēmām – pārdošanas apjomi samazinājās, attiecīgi arī peļņa. Starp problēmām, ko analītiķi konstatēja, bija nespēja piesaistīt klientus 19 līdz 30 gadu vecuma grupā. Konkurenti, kas piedāvāja veselīgākas alternatīvas, piemēram, Chipotle Mexican Grill, un “labākas burgeru” ķēdes, kas atbilst šai demogrāfiskajai grupai, piemēram, Smashburger, uz McDonalds rēķina guva arvien lielāku peļņu. Salīdzinoši nesen veiktā šīs vecuma grupas patērētāju aptaujā McDonalds burgeri tika ierindoti sliktāko vidū. Vēl viena problēma ir tā, ka klientu apkalpošanas kvalitāte McDonalds, ir nokritusies. Daudzi klienti apgalvo, ka McDonalds darbinieki ir kļuvuši nepieklājīgi un neprofesionāli. Viens no iemesliem, kāpēc McDonalds darbinieki, iespējams, jūtas saspringti, ir tas, ka ēdienkarte pēdējos gados ir kļuvusi plašāka, un daudzos restorānos trūkst darbinieku, lai nodrošinātu tik plašu ēdienkartes daudzveidību. McDonalds vadība ir apsolījusi novērst šīs problēmas, bet tas, kā viņi to izdarīs, vēl ir nākotnes jautājums.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1383551
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация