Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
14,20 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:915000
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

2005. un 2006.gadā budžeta apakšprogrammas 03.48.00 īstenošanai slēgto līgumu ar Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūru prasību ievērošana un projektu ieviešanas uzraudzība
1. Likuma „Par valsts budžetu 2005.gadam” grozījumu ietvaros noslēgto līgumu ar Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūru prasību ievērošana un projektu ieviešanas uzraudzība
Secinājumi
Tā kā Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras noslēgtajā līgumā ar veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējiem nav paredzētas soda sankcijas par neatbilstoši mērķim izlietotajiem līdzekļiem, tad pastāv risks, ka finanšu līdzekļi netiks izmantoti projekta īstenošanai.
Veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēji nav ievērojuši ārējā normatīvā akta prasību, jo grāmatvedības uzskaitē nav nodalījuši finansējuma izlietojumu pa finansējuma avotiem, līdz ar to nevar konstatēt katra saimnieciskā darījuma sākumu un izsekot tā norisei.
Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Slimnīca „Ģintermuiža”.
1. nav ievērojusi ārējā normatīvā akta prasības, jo 13.10.2005. atkārtoti noslēdzot līgumu ar sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Uni San” par siltummezglu rekonstrukciju nav piemērojusi tam iepirkuma procedūru;
2. noslēgto līgumu ar piegādātājiem nav izpildījusi saskaņā ar līgumos noteiktajiem termiņiem un finanšu apjomiem, jo projekta tāmē iekļautie darbi un materiāli faktiski ir izlietoti mazāk kā sākotnēji plānots un izveidojusies starpība, kas novirzīta cita līguma izdevumu segšanai, tomēr kopējie projekta līdzekļi izlietoti noteiktā finansējuma ietvaros.
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Valkas slimnīca” nav ievērojusi ārējā normatīvā akta nosacījumu, jo sadalījusi paredzamo līgumcenu daļās, atsevišķi katrai daļai piemērojot cenu aptauju nevis atklāto konkursu vai sarunu procedūru.
Sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Jelgavas pilsētas slimnīca” projektu ietvaros noslēgtais līgums ar piegādātājiem nav izpildīts saskaņā ar līgumos noteiktajiem termiņiem un finanšu apjomiem, jo piegādātājs nav izpildījis savstarpēji noslēgtā līguma saistības, proti, nav veicis līgumā noteiktos darbus noteiktā termiņā.

2. Likuma „Par valsts budžetu 2006.gadam” ietvaros noslēgto līgumu ar Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūru prasību ievērošana un projektu ieviešanas uzraudzība
Secinājumi
Lai gan valsts interesēs ir nodrošināt savu ieguldīto līdzekļu veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēju attīstībā saglabāšanu un mērķtiecīgu izmantošanu, ieguldītos līdzekļus saskaņā ar ārējo normatīvo aktu bija iespējams kontrolēt, tos klasificējot kā „investīcijām” - atspoguļojot bilancē, palielinot institūcijas pamatkapitālu un palielinot valsts pārstāvniecību un ietekmi, Veselības ministrija nav lūgusi šādu prasību iekļaut Veselības obligātās apdrošināšanas aģentūras līgumos ar izlasē iekļautajiem deviņiem veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējiem, kas norāda, ka valsts zaudējusi ietekmi pār veiktajām investīcijām.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация