Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:671403
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mēs varam aizsargāt savu enerģijas lauku no ļaunām un nelabvēlīgām enerģijām dažādos veidos, piemēram, tradicionāli mēdz uzskatīt, ka pīlādža zars atvaira citu cilvēku sliktos nodomus, kā arī kontaktējoties ar nelabvēlīgu un nepatīkamu cilvēku, mēs varam sakrustot kājas vai rokas, tas liks justies aizsargātākam.
Cilvēka aurā ir septiņi enerģētiskie centri, ko mēdz dēvēt par čakrām. Katra no čakrām ir saistītas ar konkrētu auras pamatkrāsu un atbild par kādu no orgāniem un ķermeņa funkcijām.
Pamatčakra – saistīta ar mugurkaula pamatni. Tā kontrolē mugurkaulu, taisno un resno zarnu, asinis, šūnu uzbūvi, nagus un zobus, vīriešiem – prostatu. Šīs vietas kļūst vājākas un uzņēmīgākas pret slimībām, ja cilvēka dzīvē trūkst stabilitātes.
Otrā čakra – saistīta ar krusta kaulu, ietekmē seksualitāti. Atbild par iegurņa dobumu, dzimumorgāniem, urīnpūsli, limfu un gremošanu. Šajā čakrā koncentrējas cilvēka aizvainojums, kauns un līdz ar to tiek bloķēts šis enerģijas centrs.
Trešā čakra - saistīta ar saules pinumu, atbild par gremošanu, aknām, žūltpūsli, liesu, nierēm un virsnierēm, veģetatīvo nervu sistēmu. Problēmas ar šiem organiem rodas, kad šajā enerģijas centrā uzkrājas dusmas, nepiepildītie sapņi.
Ceturtā čakra ir sirds čakra. Tā atbild par mugurkaula augšdaļu, sirdi, plaušām, asinsriti, ādu un acīm. Problēmas rodas šajā enerģijas centrā un līdz ar to ar attiecīgajiem organiem, tad ja cilvēks ilgstoši dzīvo skumjās un bez mīlestības.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация